התרת נדרים

שאלה:

הבן שלי לא הרגיש טוב ועבר סדרת בדיקות, תוך כדי שאני ממתינה לתשובה אמרתי לעצמי (ושיתפתי כמה מהקרובים שלי)שאם הכל תקין אקח על עצמי צניעות מלאה תוך שנה , אני לקראת סיום שנה מאז המקרה אבל אני מרגישה שאני לא מסוגלת ולא שלמה עם כיסוי ראש, כמובן שאשמור על צניעות אך כיסוי ראש הכי קשה לי, האם צריך התרת נדרים ?מה עושים?

תשובה:

אין כאן ענין של התרת נדרים. כיסוי ראש הוא חיוב גמור, ולא ניתן להתיר נדר כזה. עשי מאמץ, תמצאי כיסוי ראש שיפה בעיניך והולם אותך, ואני מבטיח לך את הבטחת חז"ל שלפי גודל הקושי כך גודל השכר! שימרי על צניעותך ככל אמותינו בנות ישראל בכל הדורות ותראי חיים טובים שמחים ומאושרים.

ברכה ןהצלחה.