ראייה אסורה

שאלה:

שבוע טוב כבוד הרב
חבר הראה לי וידיאו מרשת חברתית של זמר הכל טוב ויפה עד שהוא סיים לשיר פתאום הוא גלגל למטה וראיתי תמונה לא צנועה בלי כוונה
ואז הוא רצה להראות לי תמונה של בחורה גם לא ככ צנועה ( לא רציתי לראות את זה אני מתרחק מהדברים הטמאים האלה ) ואז בלי כוונה ראיתי את זה ( אחרי כמה התחמקויות) ואז אמרתי לו שזה לא ככ מעניין אותי
האם חטאתי על ההסתכלות?

תשובה:

אכן בגלל מקרים כאלו מאוד מומלץ להמנע לחלוטין מגלישה באינטרנט שאינו מסונן כהלכה, בסוף תמיד נכשלים.

תצליח מאוד וחג שמח.