פיוס גרושה

שאלה:

שלום וברכה, אני נשוי פעם שניה וכעת מתנהל משפט מול הגרושה בנישואין הראשונים. הבנתי שהיא פגעה בי מאד ובדברים מאד קריטים גם כלפי הילדים שלנו. במשפט כמו בתקופת משפט נאמרים דברים לא יפים (לא קללות וגידופים חלילה) . וכל צד נפגע. האם אני מחויב לפייס את את גרושתי? אם אבקש סליחה זה ממש לא נראה טוב במשפט במיוחד על סמך זה שהיא יכולה לקחת את זה לבית דין ולהראות שאני "מתנצל " ולעשות מזה מטעמים.. מדובר בטיפוס מאד לא ישר ולא אפרט. האם זה בסדר במקרה כזה לא לבקש סליחה ולפייס את הגרושה?

תשובה:

לאחר גמר פסק הדין תפייס על ידי שליח, וכרגע רק תזהר מכאן ולהבא להיות עניני ולא לפגוע סתם.

בשורות טובות ורק נחת ושמחה.