תיקון נפטרים

שאלה:

בעלי נפטר לפני שנה ושלושה. בשנת האבל עשיתי לו תיקון מספר פעמים( הידברות למשך כל השנה) מאחרי השנה מופיעה אצלינו בתוך הבית חתולה שחורה הרבה פעמים..לרוב נבהלת ממנה. היא היתה בחדר השינה שלי במטבח וגם הילדים ראו אותה מטיילת בבית. כולנו מחלנו לה והיא לא מפסיקה להיכנס אלינו. רציתי לדעת אם צריך לעשות עם זה משהו..? יש קשר? אשמח לעזרה

תשובה:

אין שום קשר. תדאגו שיהיה מי שילמד משניות לעילוי נשמתו במוצאי שבתות, ומעבר לכך, הכל בסדר גמור, והחתולה, כדאי לפנות לעירייה וכדומה זה לא נוגע לענין.

חג שמח ובשורות טובות.