רטיבות בקיר מהשכנה

שאלה:

שלום .נזילת מים מברז השכנה במיטבח מים חילחלו לקיר שבסלון הסברתי לבן שלה שיבדוק לצערי הוא מתעלם שואל מי אמור להזמין בעל מקצוע שיבדוק מאין הנזילה? והיכן ניתן להגיש תביעה?

תשובה:

שלום וברכה,

כל עוד לא ברור שהנזילה מגיעה מהם לא ניתן לדרוש מהם שיביאו מאתר נזילות. לכן אתה שניזוק צריך להביא מאתר נזילות ואחרי שיתברר את מקור הנזילה יצטרך בעל הנזילה לשלם גם עבור האיתור.

בהצלחה.