מה עושים עם החיים עצמם?

שאלה:

אני בת 19 לא עושה שירות או צבא החלטתי לשמור על עצמי ולהתחיל לעשות על החיים שלי משהו ולפעמים מרגיש לי שהחיים קצרים אבל אני רוצה להספיק הכל מפחד להצליח יותר מידי ומפחדת שלא אצליח גדלתי בבית חרדי יצאתי מהדת וחזרתי בתשובה מאהבה טהורה ושלמה תמיד הייתי שדת תמיד האמנתי אבל משהו שם לא היה אמיתי ועכשיו שאני מרגישה את ה ומרגישה שאני אוהבת אותו אמיתי תמיד קוראים לי דברים שמפריעים ומציקים אני גם לא יודעת מה לעשות בחיים שלי כרגע אני צריכה את היעוץ של הרב איך להתקדם בחיים מה לעשות בעניינים אישיים.

תשובה:

שלום וברכה

ברכות חמות להצלחה רבה בדרכך החדשה.

אינני מכיר אותך כדי לייעץ, אבל על פניו הדבר הנכון ביותר עשכיו הוא להכנס לשנה למדרשה טובה לבעלות תשובה, זה יחזק אותך בדרך, יתן לך כיוון מסודר באמונה ודרכי החיים, יקשר אותך עם רבנים/יות מתאימים/ות ויתן לך חברה תומכת, זה נהדר.

חג שמח!