צוואה

שאלה:

האם יש לכם דיין יר"ש (לא עו"ד) שמוכן לבוא (לזוג מבוגרים) על מנת לערוך צוואה ע"פ הלכה בירושלים (איזור מקור ברוך) בתשלום או עצה אחרת לעשות את הדבר על צד היותר טוב?

תשובה:

בהחלט ניתן לסדר זאת, אבל כמובן לא בחול המועד בו אסורה כתיבה וכו', תפנה שוב באסרו חג ונסדר זאת על הצד היותר טוב בעזרת ה'. בכל מקרה אני מפנה את הפנייה שלך לדיין מבית הדין שלנו.

ברכה והצלחה