תפילות בחול המועד סוכות

שאלה:

שלום כבוד הרב,
רכשתי סט של מחזורים למועדי ישראל ולא הבנתי לגבי התפילות שיש להתפלל בחול המועד סוכות. בחזור סוכות שיש ברשותי יש שם תפילות לחג סוכות עצמו, להושענא ועצרת ולשבתות. אך תפילות לכל המועד לא מופיעות בו. האם מכאן אני יכול להסיק שאני מתפלל במהלך ימי כל המועד מהסידור הרגיל שלי ומזכיר את חג הסוכות, ביעלה ויבוא (נדמה לי) בתפילת העמידה?
וגם לגבי התפילין – האם מנהגנו להניח תפילין בימי חול המועד? הבנתי שבחג הסוכות, בהושענא ובשמיני לא מניחים.

תודה הרב.

תשובה:

בחול המועד השחרית רגילה כמו ביום חול למעט הזכרת יעלה ויבוא בתפילת העמידה. לאחר מכן אומרים הלל שלם, ותפילת מוסף היא כמובן של חג, רק לשים לב, בחג הסוכות כל יום יש קרבנות אחרים! זה מסומן היטב בסידורים.

חג שמח ובהצלחה רבה.