טיפול שיניים בחול המועד

שאלה:

אני זקוקה לעקירת שן בינה, לפי הרופאים לאחר מכן יש כאבים עזים במשך 3-4 ימים.
יכלתי לעשות את זה בערב יוכ"פ, בערב שבת ובערב חג ולא רציתי בגלל החג.
האם מותרלי לבצע בחול המועד?
אציין שבכל מקרה אני סובלת עכשיו מכאבים, אבל קלים.

תשובה:

שלום וברכה

אם כרגע אין סבל ממשי, וניתן להמתין בלי להפר את שמחת החג, כדאי להמתין ולא לגרום צער וכאב ממשי בחול המועד, אבל אם החשיבה היא שעשכיו אחרי ההמתנה עשוי להיות כאב חזק וצורך דחוף בטיפול, אין לדחות, כדי לא להחמיר את המצב.

רפואה שלמה.