עליה לתורה בקורונה

שאלה:

בס"ד

ברכה ושלום.
רציתי לשמוע את דעתכם בשאלה הבאה:
בבית כנסת שיש בו מניין מצומצם (10 מתפללים), אשר 6 נמצאים בעזרת הגברים וארבעה בעזרת הנשים בשל בידוד (קורונה),
א- האם הדבר נחשב לתפילה שיש בו מניין על כל ההשלכות של כך (קדיש, קדושה, ברכו וכו')? יצויין שאלו שבעזרת נשים יכולים לראות את אלו שבעזרת הגברים.
ב- האם בעליה לתורה יכול עולה מעזרת הגברים לעולה לתורה פעמיים (בשבת להשלמת 7 עולים) ולברך על כל עליה לפניה ולאחריה?
לתשובתכם אודה.

שנה טובה וכל טוב

תשובה:

שלום וברכה

מבודדים לא באים לבית הכנסת, גם לא לעזרת נשים! השאר ילכו להתפלל במקום אחר.

חג שמח.