חלום

שאלה:

בשבת כנראה חלמתי שנופלים שינים בצד שמאל של הפה שינים שעברו טיפול ובחלום אני רואה את הרופא שיניים שלי ואומר לי הכול בסדר שן אחד שהכתר נשבר אני כבר מדביק לך את הכול יש לציין שבאמת בצד הזה של השיניים היה לי בעיה בימים האחרונים

תשובה:

אין צורך להתייחס לחלום, טבעי שבגלל שכאבו לך השיניים השבוע, חלמת על כך בלילה כפי שאנשים חולמים על התרחשויות שונות שיש להם במשך היום.

חלומות נעימים.