חלום על אב שנפטר

שאלה:

היי
תכף אגיע לעשרה חודשים ללא אבי.
הוא אגיע אליי פעם אחת בחלום ופעם אחת בשבעה.
בחלום זה היה כמו במציאות.הוא
כבר נפטר ואני מודעת לכך בחלום.
החלום היה שאני בחדר ישנה
ואז הדלת נפתחת והוא נכנס ואמא שלי אחריו והוא פשוט מתחיל להתפוצץ מצחוק (כאילו עבדתי עלייך אני לא באמת נפטרתי)
בשבעה ביום האחרון התחלתי לדבר עליו והרגשתי אותו פעם אחת ויחידה והתחלתי פשוט לדבר אליו ואז נפל החשמל.
ביקשתי שיתן לי סימן אם זה הוא
נתן לי עוד פעמיים סימן עם החשמל שנפל.ככ התרגשתי.
מאז לא חוויתי כלום.
הוא בא לכולם מלא בחלום..
ואליי מאז כלום.
אני נורא מתגעגעתאליו.
השאלה שלי היא למה הוא לא מגיע לי בחלומות יותר? למה אני לא מרגישה אותו כמו שאומרים לי שאני ארגיש? היינו החברים הטובים בעולם..

תשובה:

נפטרים בדרך כלל לא מגיעים לאנשים בחלום, למעט סיבות מיוחדות מאוד שאז ניתנת להם רשות לכך, נניח לתקן משהו שהחסירו, אם יש להם זכות לבוא לשם כך, 99% מהחלומות על הנפטרים זהו חלום סתם שאדם חולם כשאר חלומותיו, ולא התגלות של הנפטר.

העיקר לזכור לעשות לעילוי נשמתו, להתחזק במצוות ולעשות זיכוי הרבים, צדקה תהילים משניות קדיש וכו'.

ברכה והצלחה