חשש גזל בעבודה שעזבתי

שאלה:

שלום,
עבדתי בשנה האחרונה במקום עבודה מסוים וסיימתי לעבוד שם. המעסיק שילם לי את המשכורת האחרונה ולמעשה נגמר החשבון בינינו. לאחר מכן גיליתי שהייתי צריכה לבקש שיורידו לי שעה וחצי מהסכום ששולם לי (זה חשבון שעשיתי בערך, אין לי אפשרות לדייק במאה אחוז). השאלה מה אפשר לעשות עם זה ואיך להחזיר… זה מקום עבודה מסודר, המשכורת דרך תלוש, לא שאני יכולה עכשיו לבוא ופשוט לתת להם…

תשובה:

את יכולה לבקש מעובדת אחרת שעובדת בעבודה שם שתוריד שעה וחצי מהדו"ח שלה ואת תשלמי לה עבור השעה וחצי. כך שאת משלמת לה במקום שהעבודה ישלמו לה.

כמו כן ניתן לבקש מחילה מהמנהל מקומי.

בהצלחה.