פדיון כפרות

שאלה:

שלום כבוד הרב
כיום נהוג לעשות את הפדיון דרך אתרים או דרך תשלום בנייד… אני לא מצליחה להבין כיצד בפועל זה אמור להיעשות. הלא מסובבים כסף סביב הראש, אז מה עושים איתו? והאם מסובבים את אותן מטבעות סביב כל בני המשפחה?… תודה וגמר חתימה טובה

תשובה:

אחרי שמסובבים את הכסף סביב הראש אין צורך לתת דוקא מטבעות אלו, אלא את תמורתם נותנים בכרטיס האשראי. אפשר גם כאן באתר.

גמר חתימה טובה