לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

אכילה במקום העבודה

שאלה:

שלום,

אני עובד במקום שיש בו מזנון בכשרות רבנות רגילה אך הם מציינים לגבי הרכיבים מה כשרות כל אחד מהם.
האם מותר לקחת משם טוסט המורכב מלחמניית טוסט (לא בררתי מה הכשרות אבל אמרו שהמאפים שלהם מהדרין) מרסק עגבניות וג.צהובה שהיא מהדרין אבל כן יש להם סוג אחר של גבנצ שמכילה רכיבי אבקת נוכרי.. בד"כ ראיתי שהם שמים נייר אפיה בטוסטר.

מה עוד יש לברר כדי לאכול או שאסור בגלל הטוסטר בכלל? מה שאני יודע מה שהוא מחלוקת הפוסקים לא אוסר את הכלי אבל אולי נדבקו רכיבי מהגבנצ הלא מהודר בטוסטר

תודה רבה וגמר חתימה טובה.

תשובה:

לא כדאי להכנס לספקות וחששות כעין אלו.

גמר חתימה טובה.