לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שעות עבודה שבהן לא עבדתי

שאלה:

הייתי מדפיסה כרטיס ומחתימה אותו גם חצי שעה אחר גמר העבודה לפעמים.
מאמינה שזה הצטבר
מצד שני יש ימים בהם עבדתי שם בטירוף וכל שעה הייתה מאמץ .
האם זה יכול להתקזז איכשהו? ואם לא, איך עליי להחזיר? לא יודעת בוודאות כמה זמן גזלתי

תשובה:

שלום וברכה,

לפי הלכה אם התשלום לפי שעות לא ניתן לקזז את השעות שלא עבדת בשעות שעבדת ביתר מאמץ. ולכן יש להשיב את השעות שהחתמת הרבה אחרי הזמן. ולכן כדאי לגשת למעביד ולספר לו שאת רוצה לקזז עבור הימים שעבדת במאמץ יתר.

בהצלחה וגח"ט.