שילמתי באשראי והתשלום לא עבר

שאלה:

שלום
לפני כמה שנים במהלך טיול קניתי בקיוסק שילמתי באשראי, והיה ספק למוכר האם האשראי עבר או לא, בסופו של דבר הוא אמר שעבר, למעשה בסופו של דבר לפי הדף חשבון נדמה לי שלא עבר, מה עלי לעשות?

תשובה:

שלום וברכה,

אם אתה סבור שהתשלום לא עבר עליך לשלם לבעל הקיוסק, ולכן אתה צריך ליצור איתו קשר ולהסדיר איתו את התשלום.

בהצלחה.

מקורות:

בעל הקיוסק לא מחל על התשלום אלא טעה וחשב שהתשלום סודר, ואם התברר שטעה ולא שילמת עליך לשלם.