טעות במכירה

שאלה:

לכבוד הרבנים שליט"א שלום עליכם וחתימה טובה!
אשתי הזמינה מאתר מיטת קומתיים ב940 ש"ח ללא מזרונים לאחר הנחה מאייס ועוד 200 ש"ח הובלה. היום הרכבתי את המיטה בזמן שהיא לא הייתה בבית בלי מושג מה היא הזמינה. שהגיעה היא נוכחה לדעת שזו לא המיטה שהזמינה אלא שקיבלנו מיטה יותר יקרה השווה 2290 ש"ח בלי ההנחה שקיבלנו מאייס אבל עם תוספת של 3 מזרונים בבדיקה שעשינו הדגם של המיטה שהזמנו פשוט אזל מהאתר מה הדין במקרה זה טרם נוצר קשר עם המוכרים כי הם סגרו להיום.

תשובה:

שלום וברכה,

יתכן שהם הביאו מיטה אחרת יקרה יותר בגלל המחסור של המיטה שהזמנתם, אך כיון שמדובר במיטה יקרה בהרבה ממה שהזמנתם יש לשאול את בעלי האתר ולהודיע להם על הטעות, ואסור להשתמש במיטה לפני שהודעתם להם על הטעות.

בהצלחה.

מקורות:

אם יש טעות בהזמנה חייבים להודיע להם מדין השבת אבדה. ולכן לא ניתן להשתמש עד שיודיעו למוכר.