נציג שרות שפטר מתשלום

שאלה:

שלום כבוד הרב.
קניתי 2 פריטים בחנות כלבו גדולה. כשבאתי הביתה ראיתי שחייבו על פריט אחד. הפריטים היו ב50% הנחה.
התקשרתי קודם להנהלה והסברתי את המצב. הנציג אמר שכנראה שיש סיבה שחייבו על פריט אחד מכיון שיש 50% הנחה. ולי נראה שיש טעות ואמרתי לו שאני רוצה לשלם שלא יהיה גזל ח"ו.
אבל הנציג אמר שהוא חושב שזה בסדר ואמרתי שוב שאני רוצה לשלם אבל הוא אמר שאני יכולה להניח לזה ואין צורך לשלם.
מה הדין במצב כזה? האם עלי לשלם או להניח לזה כפי שהנציג אמר
תודה רבה,
שנה טובה,תזכו למצוות וכתיבה וחתימה טובה.

תשובה:

שלום וברכה,

אחרי שהודעת לנציג את הדברים והנציג אומר שאת לא צריכה לשלם, את לא צריכה לשלם. לנציג שרות יש סמכות לקבוע בדברים אלו ולהחליט בנושאים אלו.

שנה טובה וגח"ט.