הרגשת האדם בראש השנה

שאלה:

שלום לכבוד הרב, אומרים שאיך שנראה ראש השנה כך תראה כל השנה כולה וגם להרגשה הכללית יש משמעות לא היה לי מצב רוח הייתי עצבני
ואני ממש לא הייתי רוצה שנה כמו ראש השנה בגלל שבקושי הלכתי לתפילות הייתי עייף אחים שלי רבו איתי בקיצור לא היה ראש השנה כמו שרציתי זה אומר שככה תראה השנה ? מה אני יכול לעשות כדי לשנות זאת ?

תשובה:

חלילה. בעזרת ה' תהיה לכל ישראל שנה טובה ומבורכת. אני מצטער איתך ביחד שדוקא ביום הגדול הזה שממלא אותנו תמיד במטען רוחני עמוק לכל השנה, בדיוק התפספס לך עד שהפסדת אפילו חלק מהתפילות. תראה להשלים, אנחנו עכשיו בעשרת ימי תשובה בהם קרוב ה' לכל קוראיו לכל אשר יקראהו באמת.

שנה טובה!