הוספת שם שני

שאלה:

שלום, הרבה זמן שאני רוצה להוסיף שם שני מפני שהשם שלי לא יהודי אך אני יהודיה ואני מאוד רוצה להוסיף שם שני מהיהדות למי פונים ואם כדי?

תשובה:

שלום וברכה

את יכולה בהחלט להוסיף שם יהודי שאהוב עלייך, אולי אילה יכול להתאים, יש אותיות דומות לשלם שלך והוא שם יפה. העיקר, אין למי לפנות, תבחרי כראות עיניך, שם יפה מהמקורות, וזה מצויין. אחר כך תבקשי מגבאי בית הכנסת שיעשה לך מי שבירך בשם זה ואם אנשים ישתמשו בו הוא יחשב כשמך.

בהצלחה