לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

לזוז באמצע שמונה עשרה מחמת רעש

שאלה:

שלום הרב אני סובלת ממיסופוניה(רגישות שמיעתית) ובגלל זה כשאני מתפללת שמונה עשרה אני מתפללת ממש מהר כי יש לי פחד שאני לא אוכל לזוז ממקור הרעש ורציתי לשאול אם מותר לי לזוז באמצע תפילת שמוע אם יש רעש כדי שאני אוכל להתפלל יותר בכונה

תשובה:

שלום וברכה

כיון שהדבר נצרך לך לכוונה בתפילה מותר לזוז. כפי שהתירו לזוז כאשר יש תינוק שמפריע ומבלבל את הכוונה ועוד מקרים דומים.

רפואה שלמה.