ספר

שאלה:

שלום,
יש לי שני ספרים של יהודה ברג. הספרים הם ספרי קבלה ( 72 השמות ו- אנא בכח תפילתו של מקובל).
לפי הבנתי הוא לא רב ובכתןב באחורי הספר רשום שהוא סמכות ידועה בעולם הקבלה מנהל ודירקטור במרכז לקבלה העולמי.
נראה דתי אך לא חרדי.
האם ניתן לקרוא?

תשובה:

גרוע מאוד, לשים בפח האשפה עמוק, ואין צורך בגניזה. אין קשר בין האיש לקבלה, הוא גורו וראש כת כמו עוד כתות מסוכנות אחרות.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. אמנם אני לא מכיר לא את הסופר ואת הספר (וטוב שכך) אך אהבתי את התשובה. בלי התפתלויות ובלי גמגומים. ישר ולעניין בגובה העיניים.