הבעל מסרב לחסן את הילדים

שאלה:

שלום
אשה רוצה לחסן הילדים בעל לא מסכים עדיין
האשה אמרה לבעל כי כך צריך לעשות לפי הוראת גדולי הדור
הבעל השיב כי יש רבנים פוסקים נוספים שאומרים ההפך או להמתין
ובנוסף חלק מהמומחים מציינים שבעניין ילדים יש סיכון נמוך מאד עד אפסי גם בזנים האחרונים לעומת הסיכון מהחיסון עבורם שעדיין אינו לגמרי ידוע.
למעשה בעלה טרם השתכנע ומסרב לחסן. כך שהאישה נמצאת בבעיה -האם מותר לה להמרות את פי בעלה ולחסן כמצוות גדולי הדור או להמתין
בברכה

לעומת החיסון

תשובה:

לא עושים דברים בבית בהעלמה או באי הסכמה, יש לשמור על אמון ואוירה טובה קרובה ושמחה, זה חשוב עד מאוד. תדונו בנחת בדברים וכשתגיעו לעמק השווה תפעלו בהתאם. כדאי שתסכימו על רב המקובל על שניכם שתוכלו להתייעץ איתו בענין. אבל הכל בהסכמה ובנעימות.

ברכה והצלחה ובריאות טובה לכולם.