מחשבה לא רצונית – האם התפילין כשרות?

שאלה:

כבר שאלתי לפני כמה חודשים בעניין הנ"ל ואני משתדל לעבוד על זה, אבל לפעמים אני כבר לא מצליח להבחין האם זה מחשבות שלי של ליצנות במזיד או של הocd שלי שברכתי על התפילין במילים "אלוקינו מלך העולם" כיוונתי שזה התפילין ואז ביטלתי את המחשבה הזו ואז רצות מחשבות שההרגשה שהם לא של ocd "מה זה משנה שיהיה מה שנקרא "שניות" (מלשון שני) וכל מיני כדוגמת זה. והאם עכשיו התפילין נשארו בכשרותן או שאני צריך חדשות?
כי אי אפשר לדעת ב100% מתי זה רצוני ומתי זה לא כי לפעמים זה לא מחשבה שפתאום מופיעה אלא סוג של דחף לחשוב אותם או דחף שמה זה משנה לחשוב ככה. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון.
אני שואל כרגע מבחינה הלכתית

תשובה:

התפילין כשרות לגמרי וזה רחוק מלהיות מחשבה רצונית. הבעיה במי שיש לו ocd היא שלעולם הוא יחשוב שהמחשבה היתה רצונית… אין מקום לחשוש כלל, וגם אם המחשבה הזו תהיה רצונית, אחריותי האישית שהתפילין כשרות.

ברכה והצלחה.