זכות החזר כספי על כרטיס למירון פ’’א

שאלה:

חבר שלי מכר לי בערב ל’’ג בעומר 2כרטיסים למירון ב 100 ש’’ח, הוא שילם על כך 120 ש’’ח אך בגלל שזה היה מיותר בשבילו הוא מכר לי את זה במחיר נמוך יותר, אני נסעתי רק מחצית הדרך ועקב האסון האוטובוס חזר לנקודת היציאה, כרגע קיבלתי החזר ממשרד התחבורה על סך 116 ש’’ח, השאלה אם אני צריך להחזיר את ששה עשר השקלים שקיבלתי יותר לחברי ששילם את זה או מכיון שאני קניתי את זה ממנו כל הזכויות עברו אילי כולל ההחזר ?

תשובה:

שלום וברכה,

אחרי שרכשת את הכרטיסים הכרטיסים הם שלך, ולכן כל הפסד או רווח שאמור להיות הרי הם על שלך, ולכן אם קיבלת פיצוי גבוה יותר הפיצוי שייך לקונה השני.

בהצלחה.