שינוי שם

שאלה:

שלום כבוד הרב , קוראים לי ?? יש לי הרגשה שיש עלי עין הרע כבר שנים לא הולך לי מבחינת פרנסה המצב הכלכלי לא טוב ,זיווג ותחושה של חוסר מזל
חשבתי אולי להוסיף לי שם

תשובה:

לא מוסיפים שמות אלא במצבים של סכנת חיים כמו מחלה קשה חלילה, יש להרבות בתפילה לה' יתברך ולהתחזק בשמירת מצוות, זה מה שבורא עולם רוצה מאיתנו וכל הנסיונות הם רק כדי שנתקרב אליו בדרך זו. לא הגיוני שבורא עולם נותן לנו נסיונות כדי שנשנה את השם שלנו… זה לא התפקיד שלנו שבשבילו הגענו לעולם…

בשורות טובות במהרה!