פקח בשבת

שאלה:

הבן של אישתי עובד פקח עובד בשבתות אני לא מוצא שום היתר לכך הוא פקח בישוב ערבי .אני מציין הוא לא מתבייש ללכת עם כיפה אני אציין כל שבת הוא עובד כנראה ה300 אחוז השאלה איך להתייחס לזה

תשובה:

אני מבין ממך שאינו עוסק בפיקוח נפש, אלא פקח עירוני או חנייה או בנייה, או אצל גויים, אם כך זה באמת אסור, ומצער מאוד, תנסה להשפיע עליו בדרכי נועם עכשיו חודש אלול והלבבות נפתחים, אולי זה יעזור…

בשורות טובות.