כשרות מסעדה

שאלה:

שלום וברכה, רציתי לשאול האם ספרדי שהולך לאכול מחוץ לבית ( כמובן שבמקום כשר ומושגח) ומגישים לו בשר שיש ספק אם הוא "חלק" או לא , האם מותר לו לאכול אותו

תשובה:

שאלתך סותרת את עצמה מיניה וביה, אתה כותב מקום כשר ומושגח ואתה כותב שיש ספק האם הבשר הוא חלק, אין ללכת למסעדה שהיא לא בכשרות מהודרת, ובכשרות מהודרת יש הקפדה על בשר חלק המתאים גם לספרדים.