קביעת מקום לתפילה

שאלה:

למה יש עניין לקבוע מקום קבוע להתפלל בו בבית כנסת?מזה משנה איפה תתפלל העיקר שתתפלל לקב"ה…

תשובה:

שלום וברכה

יש הרבה הלכות שנאמרו בענין היחס שאנחנו נותנים לתפילה. מידת הרצינות שבה אנחנו מתייחסים לענין. תפילה אינה דבר שנאמר בחטף היכן שמזדמן לי לעמוד עם רגל אחת בחוץ, אלא יש מקום מיוחד, ועם סידור ובבית הכנסת, ולא ליד הפתח וכו'… זה לא מעכב, אבל זה נותן משמעות רצינית יותר לכל הענין.

שיתקבלו התפילות.

הצטרף לדיון

תגובה 1