מצאתי אצל הבן מכשיר לא כשר

שאלה:

הבן שלי לצערי הרב קנה טלפון לא כשר (אייפון) למרות שהוזהר שלא לעשות זאת ותוך אזהרה שברגע שהטלפון יפול לידי הוא יושמד. הבוקר תוך כדי שנתו הטלפון נפל ממטתו והוא כרגע נמצא אצלי. הבן עדיין לא יודע מכך וברגע שידע תתעורר מריבה גדולה. מה לעשות?

תשובה:

אין כל טעם לקחת לו את הטלפון, אין סיכוי כל שהוא שזה יגרום לו להמנע מהאינטרנט, זה הבלים, אני הייתי מחזיר לו בלי שיראה, במקביל מנסה להשפיע בדרכים טובות, במבצעים, בהצעה לקנות לו משהו מסונן יותר מכספי וכדומה, אבל לא במריבה ולא בהשמדות. מריבות מיותרות רק ירחיקו אותו ולא יקרבו.

בורא עולם ישלח לך את עזרתו למצוא מסילות לליבו באהבה.

הצטרף לדיון

תגובה 1