שידוך וחרדה

שאלה:

שלום. אני בת 23. אני צריכה לקחת טיפול תרופתי נגד חרדות לתקופה של חצי שנה ואני לא יודעת אם להתחיל או לא בגלל שלא רוצה שיהרוס לי את השידוך וזה מאוד מעציב אותי. אשמח ליעוץ מה לעשות ואם כן לקחת אז האם מתי לספר, אני לא רוצה להסתיר אבל זה יכול בהחלט להרוס . תודה

תשובה:

שלום וברכה

קראתי את שאלתך בתשומת לב וכלל לא הבנתי. ברור שחייבים לקחת את התרופה. וכי אם תמנעי מהתרופה, ואז מצבך חלילה יחמיר או עכ"פ לא ישתפר, מצב יהיה יותר טוב מבחינת השידוך?! אדרבה, אז תצטרכי לספר יותר, זה גם יקשה עלייך את כל התהליך. ודאי חובתך הראשונה במעלה להביא לעצמך רפואה ובעזרת ה' כל השאר יסתדר גם כן.

ברכה והצלחה ורפואה שלמה.