רחצה מעורבת בשעה מוקדמת

שאלה:

שלום,
המשפחה שלי הולכים לים מעורב. הם דתיים ומקפידים מאוד על שמירת העיניים וכל היוצא בזה, וכשהולכים לים בדרך כלל הולכים לחופים שאין בהם הרבה אנשים ובשעות מוקדמות.
האם יש היתר להכנס איתם? אשמח להסבר מפורט.
תודה מראש!

תשובה:

אין ללכת לים מעורב. מי שבאמת רוצה לשמור על עיניו לא הולך גם כאשר יש קצת אנשים, אי אפשר לשמור כך העל העיניים, זה דמיון. כמו כן, את הרי בת, ב"ה שאת שומרת על עינייך, אבל מה עם שאר האנשים שם שלא שומרים על עיניהם ביחס אליך?

הולכים לים נפרד ונהנים בעזרת ה'.