נשואה שנכשלה בנישוק

שאלה:

שלום רב,
בעלי טס לענייני עבודה בח״ול ואני התחלתי בעבודה חדשה בארץ.
במהלך עבודתי הכרתי בחור נשוי עם ילדה
התחברנו כחברים בידיעה שכל אחד מאיתנו נשוי.
אך לצערי היום קרה מקרה והתקרבנו מדי והתנשקנו אני מרגישה חרטה גדולה אבל גם חושבת שהתחלתי לפתח רגשות לבחור מהעבודה רציתי לשאול האם אני אסורה על בעלי? והאם אני צריכה לספר לו על זה? אני יודעת שזה יגרום לנו לגירושין
ודבר נוסף, איך אפשר לעשות תיקון על דבר כזה?

תודה על תשובתכם!

תשובה:

שלום רב,

חיבוק ונישוק אינו אוסר לבעל ולכן גם אין צורך לספר לבעל על כך. אבל ברור שזה איסור חמור מדאורייתא. כדי לתקן את המעשה הזה דבר ראשון צריך להתנתק לגמרי מהבחור הנ"ל. חובה לנתק מגע איתו לגמרי, אחרת יש חשש שהדבר יחזור על עצמו. אמנם הדבר עשוי לגרום לאי נעימות אבל אין ברירה חובה להתנתק ממנו ומי שנכווה ברותחין נזהר גם מצוננים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תעזבי את מקום העבודה.
    את תיפלי איתו שוב..
    זה יקח אותך למקומות אפלים מאד..
    מנסיון אישי וכואב.
    קחי את הרגליים שלך ותברחי כאילו רודף אחרייך שד/מחבל/חיה טורפת…
    כותבת לך בתחנונים.
    וזה לא משנה טיב היחסים בינך לבין בעלך.. הוא גבר נשוי.. עם ילדה.. זה לא ייגמר טוב.
    בבקשה..