טלפון כשר

שאלה:

שלום וברכה ושבוע טוב,
החלטתי לעשות סוף לפריצות שבטלפון שלי ולהתקין סינון, הסינון עובד בצורה כזאת: אני נותן את הסיסמה לכל האפליקציות הטמאות לאבא שלי, והוא לא מגלה לי את הסיסמה לא משנה מה וגם איני יכול להסיר את אפליקצית הסינון משום שהיא דורשת סיסמה לפני שמוחקים אותה – והסיסמה אצל אבא שלי
ורציתי לשאול אתכם, האם סינון זה טוב? חשוב לי לציין שאני חוסך כסף בשביל לקנות טלפון כשר בעז"ה עם וואצפ וזהו, פשוט הסינון הזה הוא רק לבינתיים.
האם הסינון הזה בסדר לכרגע?
תודה רבה לכם ושבוע טוב ומבורך

תשובה:

לא מומלץ מספיק, וכי אתה יודע את כל הטומאה שיש בשביל לחסום, זה הבלים, תיקח הלוואה מאבא ותקנה טלפון כשר.

בהצלחה