הסרת שיער הזקן בלייזר – פאת הראש

שאלה:

שלום
אני רוצה לדעת האם מותר להסיר שיער באמצעות לייזר או שעווה או חוט לגבר באיזור של עצם הלחי מתחת לעין ועל כל העצם שממשיכה עד פיאת הראש שמגיעה לעצם הבולטת שסמוכה לאוזן?

תשובה:

שלום וברכה

יש בענין זה שתי שאלות: מצד השחתת הזקן, ובזה יש להקל בלייזר, ראה כאן. ומצד איסור גילוח פיאות הראש, ובענין זה מחצי העין הצידה כל הרוחב הוא פאת הראש ואסור בגילוח. ממילא אם אני מבין את שאלתך נכון – אסור.

יום נעים.