טלויזיה טמאה בחדר

שאלה:

שלום רב,
אני חוזר בתשובה כבר שנה וחצי ב"ה ויש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה..
אח שלי הגדול בכל לילה ולילה צופה בטלוויזיה בתוכניות שהם ממש לא צנועות ואלימות ומגעילות ואיני יודע מה לעשות. עם כמה שאני מנסה להתעלם מזה אני לא מצליח, אני והוא ישנים באותו חדר ויש טלוויזיה אצלנו בחדר, והוא כל הזמן צופה בזה וזה מעלה לי יצרים.
אני מנסה להתעלם אבל לא יכול, אני גם שומע את זה באוזניים ולפעמים בטעות אני רואה ואז אני לא יכול להפסיק שלא לראות מרוב היצר
אצלנו בבית התוכניות האלה נחשבות ל"נורמליות" ואין טעם לומר את זה להורים כי הם יצדיקו אותו.
מה עלי לעשות במצב שכזה? אני לא יודע מה לעשות ואני כל פעם נכשל בלאו מהתורה של ולא תתורו, ובעוד הרבה עבירות בגלל הטלוויזיה המתועבת הזאת.
תודה רבה לכם מראש על העזרה הגדולה.

תשובה:

שלום ידידי, קראתי בצער את דבריך, זה באמת כואב, ואין מקום להתפשר על זה, אבל זה לא הולך להיות קל. תאמר להורים שיש לך משהו חשוב מאוד שכואב לך שאתה רוצה לדבר איתם בשקט כשיש להם זמן. כך הם יבינו שזה משהו רציני. ואז תאמר להם שאתה לא יכול להיות עם הדבר הזה בחדר, אתה מוכן לישון בכל מקום אחר בבית, אבל לא שם עם הזוהמה הטמאה הזו. שיחשבו, בסלון, בחדר עבודה, אינני מכיר את החדר, אבל אתה מבקש, זה פוגע בך מאוד מקשה עליך ואין אפשרות יותר. תעמוד על כך ותצליח בעזרת ה'!

מתפלל עליך.