חלום של אבא שלי שניפטר לפני 5 חודשים

שאלה:

אבא שלי נישק את חברה שלי בחלום ואני הבת שלו הייתי עם חבר מה זה אומר

תשובה:

אין משמעות לחלום, היום כשאבא שלך בשמים הוא כבר יודע את כל האמת, והוא יודע כמה חמור איסור נגיעה, ושמירת טהרה, והוא מצטער על כל מצוה שהפסיד בחייו, ומתפלל שכל צאצאיו ילכו בדרך התורה וישמרו את כל חובותיהם כיהודים נאמנים.

עשו זאת ותגרמו לו רק נחת ושמחה. בשנה זו הוא צריך המון זכויות וכל מעשה טוב שלכם מועיל לו מאוד.

בשורות טובות.