שאלה:
שלום רב,
בצל שעובר טיגון עכשיו במחבת חלבי, בתוך כדי (בשביל תבשיל אחר) הנחתי סיר בשרי באלכסון אליו עם מים והכנסתי לתוכו עוף. המים עוד לא הגיעו לרתיחה, היו חמימים אך כשהכנסתי את העוף הוא נפל לסיר ומים התיזו החוצה. מה לעשות עכשיו אם מים אלו הגיעו גם למחבת החלבי הנ"ל?
לא ראיתי לאן התיזו המים אך סבירות שאולי הגיעו גם לשם
תודה רבה
תשובה:
אין צורך לחשוש, יש בכלל ספק אם הגיעו, וגם אם כן, הרי עדיין לא נעשו בשריים ככל הנראה, הרי הם לא היו חמים והעוף בקושי נכנס אליהם, וגם אם התיז משהו יכול להיות שהוא בטל בישיש.
לעת עתה הכל בסדר, להבא יש להכניס בעדינות.
גם בעלי אמר כך…
זכית לבעל ת"ח…
והרב זכה בהבאת שלום בין איש לאשתו
השאר תגובה