לשדרג אתר למכירת חפצי אומנות

שאלה:

שלום,
ישנה גלריה שמציעה באתר אומנות בשם (בבקשה לא לפרסם את שם האתר אחרי פירסום התשובה לשאלה) חפצי אומנות בעבודת יד של מעצבים.

בין היתר הם מציעים פסלי קיר למכירה, רק בהצצה באתר לא מצאתי פסלים לפי ההגדרה המוכרת אלה סוג של "יצירות" כמו :
https://cdn.shopify.com/s/files/1/1152/8494/files/pomengrates_-_wall_sculpture_97fda3ea-a4a5-4d3d-a3ee-2b385c27f4de_large.JPG?18288702971744041645

יש תמונות ש-Netfree חוסם באתר אולי יש בהם תוכן לא ראוי – כך שקשה לי לדעת.

האם מותר לקחת כפרויקט שידרוג האתר שלהם (בלי להקל בהלכה)?

תודה

תשובה:

אני מניח שלא מדובר בעבודה זרה, אלא בפסלי נוי ויצירות אומנות, ממילא הגם שאין היתר לעשות בובות נוי בצורת אדם כאשר היצירה שלמה לגמרי וכו', אבל אין אסיור לשדרג להם את האתר, אחר שמותר להשהותה בבית, ובכלל כל הסיוע כאן הוא עקיף לגמרי.