סרטון על עבודת בית המקדש בתשעה באב

שאלה:

שלום הרב, האם ניתן לצפות בשיעור על תיאור בית המקדש בתשעה באב? מצד אחד זה הנושא של היום, אבל מצד שני תיאור בית המקדש אינו מתמקד באבלות עליו, האם יש בזה הסח הדעת מהאבלות? המשנ"ב מתיר לקרוא בספר יוסיפון, ולמרות שהוא מתאר את הצרות שהיו בעם ישראל לפני החורבן, הרי הוא גם מציין את המציאות ההיסטורית של אז ורק מדבר אך ורק על צרות

תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שהסרטון הזה ממש מלמד הלכות, איך נעשו הקרבנות ועבודת הכהן הגדול וכו', וזה ממש לימוד תורה שאסור ביום זה.