לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

לימוד דיני בישול בשבת

שאלה:

שלום כבוד הרב
אני ספרדי (לא יודע עד כמה זה משנה ) ורציתי ללמוד הלכות בישול בשבת בצורה מקיפה ,חשבתי ללמוד טור בית יוסף סימנים רנג ורנז ואז לעבור לשיח יחד עם המשנ"ב ואגלי טל ,-אשמח מה דעתו של הרב ואם יוכל למקד אותי?
תודה

תשובה:

הלכות בישול בשבת עיקרם בסי' שיח. רנג-רנט הם הלכות שהייה חזרה והטמנה, שקצת משיקים לדיני בישול, אבל אפשר ללמוד בנפרד.

טור בית יוסף, משנה ברורה עם עיון באגלי טל, זה לימוד יפה מאוד.

בהצלחה רבה.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. אכן לימוד יפה, אבל להלכה אין לך להמנע מלהסתכל בספרי אחרוני זמננו שבני ספרד בכדי לקיים את ההלכה כראוי ולא לבוא לידי מכשול (או לידי חומרות שאינן עיקר הדין)