הדפסת הזמנות בתשעת הימים

שאלה:

האם מותר לרכוש הזמנות לבר מצוה בתשעת הימים – דהיינו ללכת לדפוס שיעשו גרפיקה ואחר כך ידפיסו לנו את ההזמנות וגם נקבלם לידינו בתשעת הימים?
תודה רבה

תשובה:

מותר לקנות הזמנות בתשעת הימים אבל אם זה עושה לכם שמחה יתירה והבר מצוה עוד רחוקה, עדיף לקבל אותן לאחר תשעת הימים.

מזל טוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אבל אם זה נוח לנו להתחיל להתארגן לשליחתם בימים אלו – לכתוב את שמות המוזמנים וכו', כי אנחנו יותר פנויים לזה, מה הדין?