הזמנתי תיק ונשלחו בטעות שני תיקים

שאלה:

לפני שנים קניתי מחשב, והיה אמורים לקבל תיק עבור המחשב, לא קבלתי את התיק,ופניתי לחברה, והם שלחו תיק נוסף, לבסוף הגיעו שני תיקים, הייתי צריך להחזיר לחברה? אם כן, כיום עברו עשר שנים בערך ואין לי את הפרטים שלהם מה לעשות?

תשובה:

שלום וברכה,

היה מוטל עליך להחזיר את התיק המיותר, התיק שייך להם ויש מצוות השבת אבדה להחזיר להם את התיק. תברר את החברה של התיק. אם אתה לא מצליח לברר תכתוב את ערך התיק בפנקס שמור.

בהצלחה.