תביעת אדם בפני אנשים אחרים

שאלה:

שלו' וברכה לכבוד הרב,
אם לאחר קניי'ה במכולת שאיני מכיר את הבעלים שלה אישית כי זו הפעם הראשונה לי שם, ונגבה ממני כסף די רב על מוצר שלא רכשתי בכלל, אני מתקשר לשאול את פשר הדבר כמה פעמים ואני מרגיש שמתעלמים ומתחמקים ממני, ואז כמובן צריך לבצע הגעה למכולת ושם הבירור מול הבעלים יתבצע בלית ברירה כאשר לקוחות נכנסים ויוצאים. עצם הבירור הזה, עם אופי שאלות הבירור הזה, במקרה הזה שלא ניתן מענה בטלפון עם ההרגשה שמתעלמים זה כמה פעמים, האם צריך לחשוש איך הבעלים יצטיי'ר אחר כך בעיני הלקוחות?

בברכה,

תשובה:

תעשה את זה בעדינות, אבל אתה לא צריך לוותר על שלך, ואם הוא ימשיך להתחמק ויגרום לעצמו שאנשים יביטו בעין עקומה – זו בעיה שלו, הוא יכול לענות יפה ולגרום לעצמו אדרבה, שכולם יתפעלו מהשירות המסור. אל תתחיל מיד בהתקפה, תאמר את הסיפור, ולפי תגובותיו תגיב אתה…

הצטרף לדיון

תגובה 1