טפטוף מהצינור מים של הבניין

שאלה:

שלום לכבוד הרב
הרבה פעמים כשאני הולך ברחוב אני רואה מחוץ לבניינים את הצינור עם השעון מים מטפטף טיפות.
האם אני מחוייב כל פעם כזו, להיכנס לבניין ולהודיע לאחד הדיירים?

תשובה:

שלום וברכה,

אין צורך ליידע את הדיירים מאחר והדבר ניכר לדיירים בכניסה לבניין והם יודעים ויכולים לטפל. אם הצינור לא גלוי לעיני הדיירים יש מצווה לידע את הבעלים, אבל אין צורך לדפוק בדלתות אפשר לתלות מודעה בחדר מדרגות.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1