חשש גזל

שאלה:

שלום,
עשיתי אתמול בייביסיטר 6 שעות ואמרתי לאשה שעל הזמן שהם ערים אני לוקחת 25 ושהם ישנים 20 הם היו ערים שעה-היא שאלה אותי ואמרתי ששעה הם היו עריםוהיא שילמה לי 150 השאלה אם להגיד לה שהי שילמה לי יותר? היא אחרה בחצי שעה והיא מאוד התנצלה אז אולי בגלל האיחור היא שילמה יותר.
לא יודעת אם להתקשר אליה

תשובה:

אני חושב שכדאי להתקשר. אני מניח שהיא שילמה כך בכוונה תחילה, אבל בכל זאת כדאי להמנע מכל חשש גזל.

שבת שלום.