לשים גרעין אבוקדו במים

שאלה:

יש איזה שיטה שנשמעת שטויות, אבל רבים רבים טוענים שזה עובד להם…שמים את הגרעין של האבוקדו במים, ובכך האבוקדו שבמקרר לא משחיר [אנשים ממש מתעקשים שזה עובד להם]
האם יש איסור לנסות את זה, כי זה נשמע פעולה מיסטית, ולא משהו עם הסבר טבעי? יש איסור לעשות פעולות שנשמעות שייכות לתחום המיסטי ולא המציאותי?

תשובה:

אין איסור לנסות, לא נראה שזה בא מעבודה זרה וכדומה, אבל זה שטות והבל…

שבת שלום.