לתרומות לחץ כאן

חציל בחזקת בשרי

שאלה:

שלום כבוד הרב
צליתי חציל על הכיריים(החציל היה עטוף בניר כסף למעט בקצוות שהיה פתוח מעט)
על הכיריים היה גם סיר מרק בשרי שהמים מהבישול ניתזו לצדדים. ייתכן מאוד שגם על החציל.
האם החציל נחשב פרווה והאם אפשר לרכול אחריו מאכל חלבי
תודה רבה
ותזכו למצוות.

תשובה:

שלום וברכה

אם ניתז עליו רוטב בשרי – הוא בחזקת בשרי ואין לאוכלו עם חלב, אבל אין צורך להמתין לאחריו שש שעות, יש כאן רק בליעות, הרי הקליפה עצמה לא תאכל.

הצטרף לדיון

2 תגובות

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל