האם נכון לציין על מוצרי בשר רק מילה "בשרי"

שאלה:

שלום, כבוד הרב, שלחתי שאלה אבל אולי לא כתבתי בצורה די ברורה.
אז השאלה היא ככך: האם זה נכון לציין על אריזת מוצרי בשר (במפעל) רק מילה "בשרי" (בלי לפרט האם זה גלאט או חלק בית יוסף)
או שזה לא בסדר?
תודה רבה!

תשובה:

זה לא מוצלח כי זה לא ברור וגורם לנו לא להבין מה רמת הכשרות. אבל אני מניח שהכותב לא שאל אותנו. בכל מקרה צריך לדעת שחובה לצרוך בשר רק מכשרות ידועה כמהדרין, הבעיות בשחיטה לא קלות וזה לא מותרות לבקש את המיטב, וזה שווה כל השקעה.

בשורות טובות.